Team

Bild av Mike Jackson

VD Jacksons Trädvård

Mike Jackson

@

Jacksons Trädvård AB
Varuvägen 32
125 30 Älvsjö
tel: 08 410 470 70
telefontid: vardagar 9-11, 12-16
@

 

Affärsområdeschef Trädvård

Dave Dippel

@

Bild av Helene Kragh

Administrativ chef

Helene Kragh

@

Bild av Elisabet Ekblad

Driftansvarig Naturvård

Elisabet Ekblad

@

Om oss

Jacksons-Trädvård Stockholm-Göteborg-Skaraborg trädvård trädfällning naturvård beskärning trädåtgärder trädbeskärning naturvårdJacksons-Trädvård Stockholm-Göteborg-Skaraborg trädvård trädfällning naturvård beskärning trädåtgärder trädbeskärning naturvård arborist

Vi vårdar trädvärden

Jacksons Trädvård etablerades som ett professionellt arboristföretag. Vilket innebär att vi är specialister på vård, underhåll och fällning av träd. Med tiden har även skogliga tjänster och naturvård blivit våra specialistområden.

Vår viktigaste uppgift är att ge våra kunder högsta kvalité och service.

Utgångspunkten för vårt arbete är engagemang, säkerhet och kunskap. Genom att utvärdera, utveckla och ständigt förbättra oss efterlever vi våra ledord.

 

Vår historia

Jacksons Trädvård AB (”Jacksons Trädvård”) grundades 2004 av Mike Jackson som ett renodlat arboristföretag. Jacksons Trädvård har sedan dess utvecklats och växt i snabb takt.

Gemensamt för oss och de samarbetspartners vi anlitar är tron på att utföra kvalificerad trädvård, skog- och naturvård. Hög service är därför en central del av vårt arbete. Vi är måna om att ge ett personligt och ansvarsfullt bemötande till våra kund och övriga personer vi kommer i kontakt med genom arbetet.

trädbesiktining-göteborg-stockholm-jacksons-trädvård trädbeskärning trädfällning naturvård stubbfräsning
trädbesiktining-göteborg-stockholm-jacksons-trädvård trädbeskärning trädfällning naturvård stubbfräsning

En del av Green Landscaping

Jacksons Trädvård är sedan 2013 ett helägt dotterbolag till Green Landscaping Group (publ).

Green Landscaping Group AB arbetar med utemiljöer och infrastruktur och erbjuder genom sina dotterbolag Nordens mest omfattande tjänsteportfölj med syftet att göra utemiljöer mer hållbara och trygga.

Besök Green Landscaping Group för mer information.

www.glgroup.se

 

Certifieringar

Jacksons Trädvård AB är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, miljöcertifierade enligt ISO 14001 och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 45001.

Läs mer om vårt kvalitets- och miljöarbete.