Om oss

DSC 5030

Vi vårdar trädvärden

Jacksons Trädvård etablerades som ett professionellt arboristföretag.
Vilket innebär att vi är specialister på vård, underhåll och fällning av träd. Med tiden har även skogliga tjänster och naturvård blivit våra specialistområden.

Vår viktigaste uppgift är att våra kunder högsta kvalité och service.

Utgångspunkten för vårt arbete och tjänster är engagemang, säkerhet och kunskap. Genom att utvärdera, utveckla och ständigt förbättra oss lever vi efter dessa.

Gemensamt för oss och de samarbetspartners vi anlitar är tron på att utföra kvalificerad trädvård, skogsvård och naturvård. Hög service är därför en central del av vårt arbete. Vi är måna om att ge ett personligt och ansvarsfullt bemötande till våra kund och övriga personer vi kommer i kontakt med genom arbetet.

 

jacksons-trädvård-stockholm-göteborg-malmö-helsingborg

Vår historia

Jacksons Trädvård AB (”Jacksons Trädvård”) grundades 2004 av Mike Jackson som ett renodlat arboristföretag. Jacksons Trädvård har sedan dess utvecklats och växt i snabb takt.

Under 2018 förvärvade Jacksons Trädvård, Trädexperterna AB (”Trädexperterna”) som ett helägt dotterbolag.

 

 

Trädexperterna grundades 2011 av VD Richard Reimertz och är verksamma inom samma tjänsteområden som Jacksons Trädvård.

Under hösten 2018 har Trädexperterna bytt namn till Jacksons Trädvård Sydväst AB. Jacksons Trädvård Sydväst AB är baserat i Lindome utanför Göteborg och verksamma i större delen av sydvästra Sverige.

 

FotografEszterSimone-26

En del av Green Landscaping

Jacksons Trädvård är sedan 2013 ett helägt dotterbolag till Green Landscaping Holding AB (publ) (”Green Landscaping”).

Green Landscaping är Sveriges ledande aktör inom skötsel och finplanering av utemiljöer. Genom sina dotterbolag erbjuder Green Landscaping marknadens mest omfattande tjänsteportfölj med syftet att göra staden skönare och tryggare.

Green Lanscapings verksamhet är uppdelad i tre rörelsesegment: grönyteskötsel och finplanering, sport- och fritidsanläggning samt träd- och skogsvård.

Besök Green Landscaping för mer information.

Certifieringar

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, miljöcertifierade enligt ISO 14001 och arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001.
Sedan 2011 har vi fått utmärkelsen God kreditvärdighet av Bisnode Soliditet.

Läs mer om vårt kvalitets- och miljöarbete.