Trädvård

Beskärning

Friska, fina träd är viktiga för en trivsam utemiljö

Vi utför professionell beskärning för att höja trädens värden, skapa säkrare träd och reducera konflikter med omkringliggande infrastruktur. Vi bistår med rådgivning om vad som är den bästa åtgärden för varje specifikt träd.

Läs mer

Trädfällning

Vi utför våra uppdrag med känsla och kunskap för varje träd

Jacksons Trädvård utför fällning av träd på tomter, i urbana miljöer och i skogsområden. Fällningsmetoden anpassas efter trädets och platsens förutsättningar så att arbetet kan utföras så säkert och effektivt som möjligt.

Läs mer

Plantering

Ta hjälp av ett proffs!

Träd bidrar till en trivsam utemiljö och ett bättre mikroklimat genom renare luft, dämpad vind och skugga som leder till temperaturutjämning. Vi erbjuder nyplantering av träd med tillhörande etableringsskötsel.

Läs mer

Stubbfräsning

En gräsmatta fri från stubbar

Vi hjälper er att på ett snabbt, effektivt och miljömedvetet sätt bli av med gamla stubbar. Naturligtvis städar vi och gör fint efter oss genom att transportera bort allt ris och flis. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Läs mer

Vi kan träd

Vi har lång erfarenhet av privata uppdrag på innergårdar och trädgårdar såväl som större anläggningar och gatumiljöer. Till oss vänder sig privatpersoner, företag och kommuner när de är i behov av kvalitativt och professionellt trädarbete.

Se alla referenser

Certifieringar

Jacksons Trädvård AB är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, miljöcertifierade enligt ISO 14001 och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 45001.

Läs mer om vårt kvalitets- och miljöarbete.